Jongeren zijn geweldig!

Voorheen richtte ik me als coach op leerkrachten; nu heb ik m’n doelgroep verbreed. Jonge mensen zijn geweldig! Ze hebben nog zo’n groot stuk boeiend leven voor de boeg en ik vind het zo zonde als ze worstelen met het leven of zichzelf. Ze hebben al veel geleerd op school en thuis. En soms zit dat ‘geleerde’ hen in de weg om meer te doen wat goed is voor henzelf. Ik kan me nog goed herinneren hoe dat was voor mij. En hoe zit het met jou? Ben jij zo’n jongere of student?

Ben je misschien zo’n gevoelige jonge mens wie het lijden van sommige anderen zo aan het hart gaat. Pik je van alles op van mensen? Of heb je faalangst? Misschien wil je weten hoe dat zit tussen mensen; hoe mensen elkaar kunnen ontmoeten of elkaar afwijzen of aanvallen. Of heb je moeite met je eigen boosheid of zelfkritiek. En wil je leren hoe je daar anders mee om kan gaan.

Misschien ben je zo’n kind dat thuis niet aan de gang gaat; veel wil maar het niet doet, of heb je vaak ruzie heeft met je familie, je beknot voelt in je vrijheid of er juist niet goed mee omgaat. En wil je simpelweg je leven leuker en makkelijker laten zijn!

Of je bent student die wil weten hoe je omgaat met de uitdagingen van het studeren, hoe je kunt handelen bij dichtklappen of  hoe je jezelf aan de gang kunt helpen als het niet wil, hoe je je grens kunt aangeven bij teveel werkdruk, hoe je je studie voltooit zonder jezelf voorbij te lopen.

Of heb je een baan en wil je weten hoe je feedback kunt geven en ontvangen van je collega’s zonder de ander voor het hoofd te stoten. Hoe je zichtbaarder kunt worden en je je meer durft uit te spreken met al je kennis en talenten, terwijl het misschien zo buiten je comfortzone ligt.

Mensen zeggen vaak: ik ben nu eenmaal zo, dat moet ik accepteren, daar moet ik mee leven.
Dat klopt deels. Dat is de ene, tot nu toe meest gebruikte kant van je. Zo’n onhandige eigenschap heeft je ooit veel gediend, en nu kan het zijn dat het je tegenwerkt. De andere kant heb je ook en die kun je ontwikkelen.

Ben jij jongere of student en wil je je ook ontwikkelen op het gebied van trouw zijn aan jezelf, beter omgaan met andere mensen of wil je ook aanpakken wat jij lastig vindt aan jezelf of in je werk of studie? Grijp je kans en vervolg je studie met een kort coachingstraject rondom jouw eigen leervraag!

Ik coach op identiteitsniveau. Dat betekent dat je duidelijker krijgt wie je bent, wat je leuk vindt en hoe je dit kunt bereiken. Je leven wordt een stuk makkelijker of leuker na een op jouw vraag gericht coachingstraject. Je wordt rijker in je handelen en meer autonoom, meer in je kracht als je op dit vlak leert.

Meer weten? Je kunt me alles vragen. Neem dan contact met me op via website, mail of app.