Privé retreat in Noorwegen

Maak je leven lichter!

Heb je zin in rust, ruimte, tijd voor jezelf en vind je het leuk om bezig te zijn met creëren en manifesteren?

Gun jezelf dan een hele week in de prachtige natuur van Noorwegen. Laat alles even los, kom op adem en relax. Geniet van een privé retreat in een gezellig gastenverblijf met een beekje op de achtergrond. Een plek waar rust domineert en jij proeft van ontspannen en creëren met de workshop CREATIE.

Ontspannen en creëren
Samen creëren wat je wil. Hoe leuk is dat? Je creëert al je hele leven (én daarvóór) zonder dat je jezelf daarvan bewust was. Wist je dat je kunt leren om dat bewust te doen: creëren. En dat het heel eenvoudig is. Sterker nog, je mag daarbij ontspannen en blij, tevreden en dankbaar zijn. Het maakt zelfs dat je je erg goed voelt.

Creëren wat je wilt met de wet van Aantrekking
Je leven bewust creëren is superleuk! Tijdens het retreat leer ik je in vier ochtenden hoe je dat zo vaak mogelijk kunt doen, zonder dat het vervelend wordt. Plus je leert eventuele blokkades, die je ervaart, weg te werken. Dat is de kracht van mijn workshop Creatie: Creëren wat je wilt met de wet van Aantrekking.
De middagen en overige dagen is volledig voor jou om zelf je eigen tijd in te delen en vier je jouw vakantie zoals jij dat aangenaam vindt.

Dit privé retreat helpt je jouw leven lichter te maken:

  • Je leert de ins en outs van creëren en manifesteren.
  • Er is alle ruimte voor ontspanning.
  • Je maakt je hoofd leeg en creëert aandacht voor jezelf.
  • Je gaat loslaten en voelt meer rust.
  • Er is tijd om veel te lezen en te schrijven.
  • Je kunt genieten van de Noorse natuur.

*Wil je graag gezelschap of een gids, dan kun je eventueel op stap met mij.

Het programma
Dag 1 |Welkomstborrel.
We maken kennis en spreken jouw wensen voor deze week door. Het programma passen we aan zoals het past bij jou en je mag kiezen of je gebruikt wilt maken van het diner.

Dag 2, 3, 5 en 6:
* 9 – 9.30: Ontbijt in het huisje of op het terras
* 10 uur: Meditatie, schrijven en Do-in (een Japanse yogavorm). Bij mooi weer doen we dit op een plek in de natuur.
* 10.30: Les in creatie en manifestatie.
* 11.00: Koffie en theepauze
* 11.15: We zetten een intentie, doen begeleid energiewerk, een healing of persoonlijke coaching met familie opstellingen. Samen bepalen we wat op die dag het beste past.
* 12.30: Lunch of lunchpakket mee.

Dag 4 en 7: ter vrije besteding. Bijvoorbeeld de omgeving bekijken, een berg opwandelen of heerlijk cocoonen bij je huisje.
Dag 8 Huisje een beetje netjes maken (niet teveel, want je hebt vakantie, ik doe de rest.) En verder reizen of naar huis.

Over de maaltijden
Ontbijt en lunch zijn inclusief. Je hebt natuurlijk inspraak in wat je kunt krijgen voor het ontbijt. De lunch is bij het huisje of je neemt een pakketje mee als je op pad gaat. Het diner is optioneel, à 15 euro per dag. Ik maak een overzicht van wat ik per dag kook. Jouw eventuele wensen neem ik daar in mee. Je bent vrij om dit per dag te bepalen. Kiezen om zelf te koken of ergens anders te eten is uiteraard ook mogelijk.

Waarom mij als je leraar?
De afgelopen 7 jaar heb ik me, eerst voor de lol en later zeer serieus, verdiept in hoe het kan; je eigen werkelijkheid creëren. Ik heb een hele waslijst van concrete dingen gemanifesteerd, die wel zo gemakkelijk of gratis in onze schoot vielen. Kleding, een fiets, een bank, een huis in Noorwegen, de liefste katjes ooit, het gastenverblijf, een moestuin, veel vrijheid en kippen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Nou zijn dat niet per sé dingen die jij wilt misschien, maar het proces van creatie is hetzelfde. Ik word er heel blij van. Dit proces leer ik je met plezier, zodat ook jij gaat creëren en manifesteren wat jij graag wil. En zo jouw  leven lichter maakt.

Coaching
Jarenlang werk ik al in mijn coaching praktijk, waarin ik jonge mensen help van sociale faalangst naar zelfvertrouwen. Ik werk met NLP, systemisch werk (familieopstellingen, als dat je wat zegt) en diep emotioneel werk rondom patronen van onzekerheid. Mensen leren over creatie is voor mij simpelweg de volgende stap. Want je leven bewust creëren is superleuk!

Waar je verblijft
Je slaapt in het gastenverblijf Elvheim. Dit ligt bij Fyresdal in het zuiden van Noorwegen, gemiddeld 3,5 uur rijden van boot of vliegtuig. Het is een mooi houten huisje voor max vier personen, dus je hebt de ruimte. Het heeft geen stromend water, maar gasten maken gebruik van de badkamer in het grote huis. Wij voorzien je van vers water in het huisje.

Hoe je hier komt
Met een auto of met openbaar vervoer. Je kunt bijvoorbeeld vliegen met Transavia naar Oslo (Gardermoen) en met KLM naar Kristiansand. En dan een auto huren. Vanuit Oslo airport is het 4,5 uur rijden, vanuit Kristiansand 2,5 tot 3 uur. Met OV duurt het langer maar de rit met de bus of de trein biedt je een hele mooie reis met prachtige uitzichten. Als je met je eigen auto komt, kan je bijvoorbeeld overvaren vanuit Kiel op een luxe slaapboot of vanuit Hirtshals in Denemarken naar Kristiansand.

Duur van het privé retreat
Het retreat duurt 5 dagen, maar de hele week – van zaterdag tot zaterdag – staat het gastenverblijf tot je beschikking. Wil je meer dagen of een andere periode, neem dan gerust contact op.

Data:

27 juli t/m 3 augustus

24 t/m 21 augustus

Jouw investering: € 897,- pp.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd?

Mail me op info@bastcoaching.nl of bel me op 0031-640427738.