Zelfvertrouwen – de basistraining

Dit is een speciale aanbieding! Want het is een PILOT training. Hij is in de maak en de tweede groep start 16 maart. . Inschrijven uiterlijk vrijdag 12 maart om 18.00 uur :-); maximaal 10 deelnemers.

Ik heb jarenlang last gehad van de sociale vorm van faalangst en ik voelde van binnen dat ik veel meer in mij zat dan eruit kwam. Ik klapte vaak dicht en ik vond mezelf helemaal niet spontaan en leuk. Nu ben ik heel blij dat ik er zoveel over geleerd heb, dat ik met VEEL meer zelfvertrouwen in de wereld sta. Ik geef nu presentaties, maak filmpjes voor social media en mijn website en ben overall veel gelukkiger.

In mijn praktijk coach ik studenten en (jong-)volwassenen individueel op zelfvertrouwen, maar ik heb al een tijd het verlangen om meer mensen tegelijk hiermee te helpen. Ik vind het heel erg dat in deze periode zoveel jonge mensen ongelukkig zijn. En daarom heb ik bedacht deze Pilot te maken.

Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben? In deze training leer je de basisstappen om van faalangst naar zelfvertrouwen te komen. Deze training is voor jou als je een heleboel wil leren zodat:

  • je je (nog) beter gaat voelen over jezelf
  • je je minder druk maakt om hoe je overkomt,
  • je het belangrijker gaat vinden hoe je over jezelf denkt dan hoe anderen over je denken,
  • je de basisstappen weet, zodat je deze elke keer weer kunt toepassen en je steeds sneller weer met zelfvertrouwen in de wereld staat.

Ik heb een goede deal voor je omdat het een beta-training is. Als hij af is, zal ik er 475,- euro voor vragen, maar nu mag je deelnemen voor 47 euro.

Dit krijg je:

  • 6 trainingen van 1.5/2 uur via Zoom
  • start 16 maart
  • op dinsdagmorgen van 10 – 12 uur
  • elke twee weken een les, live, in een groepje met maximaal 10 deelnemers (uitzondering 27 april)

De inhoud van de training zal onder andere de volgende onderwerpen bevatten:
– Ik en Zelf: wat is dan dat zelf dat je kunt vertrouwen
– Faalangst en succes
– Basishouding naar jezelf
– De ogen van de ander
– Je innerlijke criticus
– Kiezen voor Zelfvertrouwen
Je krijgt informatie, we delen ervaringen en we doen ter plekke ook oefeningen.
Veiligheid staat voorop in de groep.

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Info@bastcoaching.nl of bel me op 06-40427738.