Zelfvertrouwen – de basistraining

Dit is een speciale aanbieding! Want het is een PILOT training. Ik heb hem nog niet klaar, maar hij start in maart en ik zoek zo’n 10 deelnemers die willen gaan voor zelfverzekerdheid. Inschrijven uiterlijk woensdag 3 maart om 18.00 uur :-).

Ik heb jarenlang last gehad van de sociale vorm van faalangst en ik voelde van binnen dat ik veel meer in mij zat dan eruit kwam. Ik klapte vaak dicht en ik vond mezelf helemaal niet spontaan en leuk. Nu ben ik heel blij dat ik er zoveel over geleerd heb, dat ik met VEEL meer zelfvertrouwen in de wereld sta. Ik geef nu presentaties, maak filmpjes voor social media en mijn website en ben overall veel gelukkiger.

In mijn praktijk coach ik studenten en jong-volwassenen individueel op zelfvertrouwen, maar ik heb al een tijd het verlangen om meer mensen tegelijk hiermee te helpen. Ik vind het heel erg dat in deze periode zoveel jonge mensen ongelukkig zijn. En daarom heb ik bedacht deze Pilot te maken.

Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben? In deze training leer je de basisstappen om van faalangst naar zelfvertrouwen te komen. Deze training is voor jou als je student of jong-volwassene bent, ergens tussen de 17 en 27 jaar bent, deze training wil volgen en een heleboel wil leren zodat:

  • je je (nog) beter gaat voelen over jezelf
  • je je minder druk maakt om hoe je overkomt,
  • je het belangrijker gaat vinden hoe je over jezelf denkt dan hoe anderen over je denken,
  • je de basisstappen weet, zodat je deze elke keer weer kunt toepassen en je steeds sneller weer met zelfvertrouwen in de wereld staat.

Het liefst zou ik het willen weggeven, maar mijn ervaring is dat mensen dan te weinig actief meedoen en ik heb echt mensen nodig die er voor willen gaan en zekerder van zichzelf willen worden. Dus er zijn kosten aan verbonden maar ik heb een hele goede deal voor je omdat het een beta-training is. Als hij af is, zal ik er 495,- euro voor vragen, maar nu mag je deelnemen voor 47 euro.

Dit krijg je:

  • 6 trainingen van 1.5/2 uur via Zoom
  • op donderdagavond van 19.30 -21.00 uur
  • elke twee weken een les, live, in een groepje met maximaal 10 deelnemers
  • En omdat ik zo blij ben dat je me helpt deze training nog beter te maken, heb ik ook nog een bonus voor je.
    Bonus: 1 individuele coachingsessie via zoom ter waarde van 100 euro!

De inhoud van de training zal onder andere de volgende onderwerpen bevatten:
– Ik en Zelf: wat is dan dat zelf dat je kunt vertrouwen
– Faalangst en succes
– Basishouding naar jezelf
– De ogen van de ander
– Je innerlijke criticus
– Kiezen voor Zelfvertrouwen
Je krijgt informatie, we delen ervaringen en we doen ter plekke ook oefeningen.
Veiligheid staat voorop in de groep.

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Info@bastcoaching.nl of bel me op 06-40427738.