Zelfvertrouwen – de basistraining

Aanbieding: nu voor slechts € 99,- !

Ik heb jarenlang last gehad van de sociale vorm van faalangst en ik voelde van binnen dat ik veel meer in mij zat dan eruit kwam. Ik klapte vaak dicht en ik vond mezelf helemaal niet spontaan en leuk. Nu ben ik heel blij dat ik er zoveel over geleerd heb, dat ik met VEEL meer zelfvertrouwen in de wereld sta. Ik geef nu presentaties, maak filmpjes voor social media en mijn website en ben overall veel gelukkiger.

In mijn praktijk coach ik studenten en volwassenen individueel op zelfvertrouwen, maar ik heb al een tijd het verlangen om meer mensen tegelijk hiermee te helpen. Ik vind het heel erg dat in deze periode zoveel jonge mensen ongelukkig zijn. En daarom geef ik nu deze training.

Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben? In deze training leer je de basisstappen om van faalangst naar zelfvertrouwen te komen. Deze training is voor jou als je een heleboel wil leren zodat:

  • je je (nog) beter gaat voelen over jezelf
  • je je minder druk maakt om hoe je overkomt,
  • je het belangrijker gaat vinden hoe je over jezelf denkt dan hoe anderen over je denken,
  • je de basisstappen weet en kent, zodat je deze elke keer weer kunt toepassen en je steeds sneller weer met zelfvertrouwen in de wereld staat.

De eerstvolgende training start in september en kost nu slechts € 99,-!
Aanbieding: Training Plus: als extra bonus een korting van 60 euro op een individuele coachingsessie korting (normaal 100 euro).

Dit krijg je:

  • 6 trainingen van 1.5/2 uur via Zoom
  • start 15 september
  • data zijn: 15 sept, 29 sept, 6 okt, 13 okt, 27 okt en 3 nov
  • op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur
  • training in een groepje met maximaal 10 deelnemers

De inhoud van de training zal onder andere de volgende onderwerpen bevatten:
– Basishouding naar jezelf
– Ik en Zelf: wat is dan dat zelf dat je kunt vertrouwen
– Je innerlijke criticus
– De ogen van de ander
– Faalangst en succes
– Kiezen voor Zelfvertrouwen

Je krijgt informatie, we delen ervaringen en we doen ter plekke ook oefeningen.
Veiligheid staat voorop in de groep.

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Info@bastcoaching.nl of bel me op 06-40427738.