Zo werk ik

Dit kan je verwachten bij mijn coaching

Je komt naar me toe omdat je niet lekker in je vel zit, omdat bepaalde gedachten maar blijven terugkomen. Misschien voel je je al een tijd gewoonweg ongelukkig of baal je enorm van jezelf. Of je ervaart druk van wat er allemaal moet, voelt het alsof je het niet meer volhoudt. Of je krijgt je taken niet gedaan.

De kern van wat ik je uiteindelijk leer is dat je je eigen leven schept door de manier waarop je kijkt. De dingen die je blij maken verdienen je aandacht.

Je kunt namelijk leren om gelukkig te zijn.

Voordat we daar zijn verdiep ik me natuurlijk in je, en stel ik allerlei vragen over dingen die jij belangrijk vindt, om een goed beeld van je te krijgen.

Waar ben je nu, en waar wil je naartoe?
Hoe zou het voelen als je dat hebt bereikt?

Ik coach op identiteitsniveau. Dat betekent zoveel als dat ik kijk naar wie je bent in je omgeving. Waar kom je vandaan?

Ik werk ervaringsgericht, laat je ervaren hoe het anders kan. Ik ben erop uit om je situatie en gedrag begrijpbaar te maken voor je.

Waar iets niet lukt, houd ik vol en zoek ik door.
Ik blijf bij je als het moeilijk is.

In de gesprekken is een van de belangrijkste instrumenten waarmee ik werk: het contact tussen jou en mij. Daarnast werk ik met methoden en werkvormen uit NLP, TA en Systemisch werk.

Ik help jou naar je eigen antwoorden, je krijgt ze niet van mij.

Wat ik iedere keer weer zie is dat jongeren, maar ook volwassenen, naar zichzelf kijken van buiten naar binnen. Wat er allemaal zogenaamd moet van de buitenwereld. Eigenlijk werkt dat voor niemand helemaal goed.

Beter kijk je van binnenuit.
Wat wil ík, hoe voelt dat voor mij? Wat vind ik ervan?

Zo verschuif je van moeten naar willen en van denken met je hoofd naar voelen. Veel makkelijker.

Het resultaat is dat je lekkerder in je vel zit, dat je keuzes zekerder maakt en dat je veel meer plezier hebt.

Wil je meer weten?
Neem contact met me op.
Het eerste gesprek is kosteloos.