Traject Zelfvertrouwen

Dit kan je verwachten bij mijn coaching

Je komt naar me toe omdat je niet lekker in je vel zit, omdat bepaalde gedachten maar blijven terugkomen. In gezelschap van anderen voel je je onzeker, je klapt dicht. Misschien voel je je al een tijd gewoonweg ongelukkig of baal je enorm van jezelf. Of je ervaart druk van wat er allemaal moet, voelt het alsof je het niet meer volhoudt. Of je krijgt je taken niet gedaan.

Misschien denk je: ja, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Dit is mijn karakter. Dan lijkt het alsof er niets aan te doen is.  Logisch dat je dat denkt: je hebt zo jarenlang gedacht. Natuurlijk voel je je zo. Je had jaren oefening. Goed nieuws: er is wel degelijk wat aan te doen. Met mijn coaching.

Ik leer je om je eigen leven te scheppen door op een andere manier te kijken.

Je kunt namelijk leren om gelukkig te zijn. En dan om met zelfvertrouwen met anderen om te gaan.

Eerst verdiep ik me in je. Ik stel allerlei vragen over dingen die jij belangrijk vindt, om een goed beeld van je te krijgen. Ook vragen over vroeger.

Je gaat je eigen gedrag begrijpen en je ervaart hoe het anders kan.

Het contact tussen jou en mij is een van de belangrijkste instrumenten in de coaching. Daarnaast werk ik met methoden en werkvormen uit NLP, TA en Systemisch werk.

Ik help jou naar je eigen antwoorden, je krijgt ze niet van mij.

Mensen kijken vaak naar zichzelf van buiten naar binnen. Wat er allemaal zogenaamd moet van de buitenwereld. Eigenlijk werkt dat voor niemand helemaal goed.

Beter kijk je van binnenuit.
Wat wil ík, hoe voelt dat voor mij? Wat vind ik ervan?

Zo verschuif je van moeten naar willen en van denken met je hoofd naar voelen. Veel makkelijker.

Het resultaat is dat je lekkerder in je vel zit, dat je keuzes zekerder maakt en dat je veel meer plezier hebt.

Je kunt bij mij terecht als je:

 • dichtklapt bij anderen
 • je rot voelt
 • veel emotioneel bent
 • last hebt van je gevoeligheid
 • faalangst hebt of onzeker bent van jezelf
 • een minderwaardigheidscomplex hebt
 • veel boos bent
 • traumatische gebeurtenissen wil verwerken
 • iemand verloren bent
 • stilvalt, er niks uit je handen komt
 • ervan baalt dat je na al die jaren nog steeds…(vul in)

Het traject

Zelfvertrouwen opbouwen is niet in één afspraak gedaan. Daarom heb ik een traject. Zeven sessies is meestal voldoende. Een enkele keer is er nog een sessie nodig.

Dit is wat het traject naar Zelfvertrouwen inhoudt:

 • 1 intakesessie (1 uur)
  In deze sessie vraag ik je het hemd van het lijf. En we doen een oefening omtrent je vraag.
 • 6 coachingsessies ( 1 uur met soms wat uitloop)
  In deze sessies duiken we diep in wat voor jou helpend is. Daarbij is het startpunt steeds een concrete situatie die je meemaakt of hebt meegemaakt, een vraag die jij inbrengt of een enkele huiswerkopdracht die je krijgt.
 • je krijgt een beetje huiswerk, maar niet veel. Het meeste gebeurt tijdens onze sessies.
 • in 4 maanden: ongeveer één afspraak per 2 weken is handig. Vaker mag ook, minder vaak ook. Jij bepaalt.
 • waar: vanuit je eigen huis of een fijne plek spreek je me online via Zoom

Het resultaat:

 • Je zit veel lekkerder in je vel
 • Maakt makkelijker contact met anderen wanneer je dit wil
 • Geeft je grenzen beter aan
 • Je hebt veel vaker vertrouwen in jezelf en kunt daar makkelijker naar terugkeren
 • Je hebt een fijnere kijk op jezelf, liefdevoller
 • Je bent veel minder gevoelig voor de mening van andere mensen
 • Je bent blijer met jezelf
 • Je hebt een route geleerd naar een gelukkiger leven
 • Zie voor meer resultaat de verhalen van cliënten op de pagina “Anderen zeggen”

 

Je investering voor dit traject:

€ 749,-

Je kunt in termijnen betalen.

Waarom mij als coach?

Jarenlang had ik zelf sociale faalangst. Zonder het te weten eigenlijk. Toen ik er achter kwam, ben ik er enorm veel over gaan leren. Ik volgde prachtige en heel gedegen opleidingen, eerst voor mijzelf, later dacht ik: hier kan ik anderen ook heel goed mee helpen. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling gekregen. Mensen hoeven niet onzeker te zijn van zichzelf en zich daardoor belemmerd voelen. Het kan anders! Mensen hoeven niet ongelukkig te blijven, je kunt leren om veel vaker gelukkig te zijn!

Wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met me op.

Maak een belafspraak.