Gratis webinar Zekerder van jezelf

Ben jij vaak onzeker van jezelf en ben je daar wel een beetje klaar mee? En herken je onderstaande situaties?

Voel jij je vaak onzeker bij mensen? In een groep of bij vrienden of collega’s? Heb je het gevoel dat iedereen zekerder is van zichzelf dan jij? En wil je daar wat aan doen?

* Pas je je vaak aan aan mensen?
* Weet je regelmatig niet hoe te reageren?
* Geneer je je erg als je een foutje maakt?
* Ken je het gevoel door de grond te zakken als je denkt dat je iets doms zegt?
* Heb je last van de zenuwen in je lijf?
* Vind je het lastig om nee te zeggen of iemand teleur te stellen?
* Houd je voor de zekerheid je mond maar?

In mijn gratis webinar “Zekerder van jezelf” geef ik veel informatie en heb ik een aantal essentiële stappen op een rijtje gezet, hoe je stukje bij beetje steeds zekerder van jezelf wordt. Het gaat namelijk om de manier waarop je kijkt en daar is wat aan te doen. En dat wil ik graag met je delen.

Blijf er niet mee rondlopen, je kunt zelfverzekerder worden!

Kijk mijn webinar Zekerder van jezelf. Het vindt plaats op maandag 13 maart om 19.30 uur, via Zoom. Meld je aan voor dit webinar via het onderstaande formulier. Dan stuur ik je de link.

Herken je het dat je dichtklapt, bij lastige gesprekken, maar soms ook bij vrienden en familie. Dat je maar liever gaat luisteren en vragen aan mensen dan dat je vertelt over jezelf. Dat je het moeilijk vindt om je grens aan te geven, of dat mensen er soms gewoon overheen walsen en dat jij daar dan niet goed mee weet om te gaan. Echt vervelend en frustrerend als je daardoor niet je zegje durft te doen. Het heeft nogal wat impact.

Bijvoorbeeld als je in je studie moeite hebt jezelf te laten gelden in een samenwerkingsopdracht, terwijl je toch goede ideeën hebt. Voor je vriendschappen of relaties: als je leuke mensen niet durft aan te spreken omdat je bang bent om afgewezen, of nog erger, uitgelachen te worden. Voor je gevoel van eigenwaarde, als je je vaak afvraagt wat mensen van je denken, of denk je dat ze je maar stom of oninteressant vinden? Of als je jezelf dom vindt.

Dan is dit gratis webinar wat voor jou, waarin je leert hoe dat zit met je onzekerheid en 5 stappen die je kunt nemen om veel makkelijker met mensen om te gaan. Waarin je leert hoe je steviger in je schoenen kunt gaan staan, door het vergroten van je zelfkennis, kennis van hoe jij met andere mensen omgaat en jouw zelfvertrouwen.

Ik ben Barbara Steeman, en ik had zelf jarenlang last van sociale faalangst. Toen ik van de middelbare school kwam en qua leeftijd ‘volwassen’ was, dacht ik dat het beter zou gaan. Het ging echter niet beter; ik bleef gewoon die onzekerheid ten aanzien van volwassenen houden, ook in mijn werk. Logisch, want je verandert niet vanzelf. En als je op dezelfde manier blijft reageren, krijg je ook hetzelfde resultaat.

Maar ik vond het knap vervelend dat ik ook als volwassene zo sociaal onhandig bleef. Het moest toch anders kunnen, vond ik. En dat kan!! Gelukkig ontdekte ik op een gegeven moment wat WEL werkt! En ik leerde dat mijn ‘klacht’ een naam had: Sociale faalangst.

Ik ging er heel veel over leren, en ben VEEL zekerder van mijzelf. Ik heb veel meer vrede met ‘foutjes’, durf veel meer te zeggen wat ik te zeggen heb, ik neem video’s op voor mijn bedrijf, houd presentaties met gemak en ben overall veel gelukkiger! Ik heb er zelfs mijn coachingpraktijk aan gewijd.

Nu kan ik jou ermee helpen.

Nogmaals: blijf er niet mee rondlopen, je kunt zelfverzekerder worden!

Kijk mijn webinar Zekerder van jezelf. Het vindt plaats op maandag 13 maart om 19.30 uur, via Zoom. Meld je aan voor dit webinar: vul het onderstaand formulier in. Dan stuur ik je de zoomlink toe.

Groet, Barbara

PS. Deel dit gerust met mensen van wie je denkt dat die er misschien interesse in hebben!