Schrijf je kind gelukkig

Maak jij je zorgen over je kind? Vind je het moeilijk om hem of haar los te laten? Of hij nu kind is, puber, student, jong volwassene of al uit huis is, hij of zij is je zeer dierbaar en als het niet goed gaat, is dat voor jou als ouder heel pijnlijk. Misschien dat buitenstaanders vinden dat het best ok gaat, maar jij maakt je wel zorgen. Jij vindt bijvoorbeeld het volgende gedrag of gang van zaken lastig of zeer ongewenst:

Bijvoorbeeld:

teveel gamen
roken
veel weg zijn
niet luisteren
het gaat slecht op school
het gaat slecht met de studie
hij of zij is niet gelukkig
verkeerde vrienden hebben
enzovoort.

Elke keer dat dit probeert aan te kaarten bij je kind, krijg je ruzie en je komt geen stap verder.

In plaats van uit alle macht aan je kind te sjorren, kun je er ook zelf wat aan doen. Oudercoaching werkt door op je kind. Als jij lekkerder in je vel zit en je minder zorgen maakt, heeft dit invloed op jullie relatie en dus ook op hem of haar.

Zoals de ouder die wel wilde dat zijn jong-volwassen kind zelfstandig werd, maar er achter kwam dat hij zelf zoveel voor zijn kind probeerde te regelen en in goede banen te leiden, dat dat het zelfstandig worden danig in de weg zat. Zijn zoon moest de ruimte krijgen (en nemen) om eigen keuzes te maken. De vader leerde een stap terug te doen en de keuzes van zijn zoon te accepteren.

Zoals de moeder die zo graag de harmonie wilde bewaren dat ze geen duidelijke grens aan haar dochter aangaf, waardoor haar dochter juist vaak over haar grens heen ging. Wat dan steeds weer vervelende situaties opleverde. Toen ze dat eenmaal zag, maakte ze daar betere keuzes in.

Het paradoxale is dat jouw zorgen en dus jouw aandacht ervoor ook het gedrag in stand houden. Coaching of training hierop kan jou helpen.

Wil jij:

  • Minder zorgen

De training ‘Schrijf je kind gelukkig’ is zeer geschikt wanneer je zelf wil leren je zorgen los te laten en er meer voor je kind te kunnen zijn.

Je krijgt in deze training 5 modules online, met lessen, opdrachten, verduidelijkende verhalen en filmpjes. Jij kunt dit op je eigen tempo doen. Voor de voortgang krijg je van mij elke 2 weken toegang tot een nieuwe module.

Als je wil weten of dit wat voor je is, kun je mijn gratis webinar volgen, waarin ik uitleg waarom loslaten van je kind zo lastig is en het zowel jou als hem of haar zal helpen. Dit webinar heet “Help, ik moet mijn kind loslaten” en ik geef het op woensdag 8 juli om 19.30 uur.

kennismaking om te bepalen of
de training echt wat voor je is
Het is handig om de webinar eerst te volgen, maar het kan ook zonder.

Deze training kost 275 euro inclusief btw …… 2 uur coaching etc.
. , kan op elk moment beginnen, cta: meld je aan

Jongeren en studenten pagina
Je spreek de volwassenen aan rond het kind

Deze training kost 275 euro.