Ouders/verzorgers

Maak je je zorgen over je kind? Of heb je moeite hem of haar los te laten? En wil je kind niet (meer) gecoacht worden?

Blijf niet rondlopen met je zorgen! Ik kan je helpen met mijn webinar en online training of met persoonlijke coaching van jou als ouder.

“Mijn dochter heeft het moeilijk en dat vind ik heel naar!”
“Hij is nog zo weinig zelfstandig.”
“Hij rookt! Dat vind ik vreselijk!”
“Hij ligt tot 3 uur ’s middags in zijn bed.”
“Hij doet zo weinig, er komt weinig uit. Kun jij hem niet coachen?”
“Volgens mij komt het nooit goed met hem.”

Is dit herkenbaar? En is het misschien maar het topje van jouw ijsberg met angsten en ergernissen?

Je zorgen blijven maken helpt niet, sterker nog, het werkt vaak averechts.

En sommige kinderen willen niet gecoacht worden. Omdat ze zelf het probleem niet zien, of omdat ze het zelf willen oplossen. Of omdat ze volwassenen niet (meer) vertrouwen. Die hebben immers vaak aan je kind opgelegd wat hùn kijk was en wat zíj nodig vonden.

Daarom richt ik me op het begeleiden van jou, als ouder. Bovendien werkt oudercoaching doordat kinderen en hun ouders met elkaar verbonden zijn. Zodra ouders iets bij zichzelf veranderen, veranderen de kinderen ook.

Wat kun je doen? Er zijn 3 mogelijkheden.

  1. Het webinar. In het webinar vertel ik de drie geheimen die jou het loslaten van je kind veel makkelijker zullen maken.
    KNOP WEBINAR
  2. De training “Help, ik moet mijn kind loslaten”. In deze training leer je hoe je anders tegen je kind aan kunt kijken, hoe je je minder zorgen kunt maken en hoe je je prettiger kunt voelen als je aan je kind denkt.
    KNOP TRAINING
  3. Oudercoaching. Kinderen en hun ouders blijven met elkaar verbonden. Als ouders hun zorgen meer achter zich laten, werkt dat onmiddellijk door in de relatie.