Gratis Webinar

Zekerder van jezelf

Ben jij vaak onzeker van jezelf en ben je daar wel een beetje klaar mee? En herken je onderstaande situaties?

* Pas je je vaak aan aan mensen?
* Weet je regelmatig niet hoe te reageren?
* Geneer je je erg als je een foutje maakt?
* Ken je het gevoel door de grond te zakken als je denkt dat je iets doms zegt?
* Heb je last van de zenuwen in je lijf?
* Vind je het lastig om nee te zeggen of iemand teleur te stellen?
* Houd je voor de zekerheid je mond maar?

Dan heb ik iets moois voor je…: een gratis webinar waarin je leert hoe dat zit met je onzekerheid en 5 stappen die je kunt nemen om veel makkelijker met mensen om kunt gaan.

Toen ik van de middelbare school kwam en qua leeftijd ‘volwassen’ was, dacht ik dat het beter zou gaan. Het ging echter niet beter; ik bleef gewoon die onzekerheid ten aanzien van volwassenen houden, ook in mijn werk. Logisch, want je verandert niet vanzelf. En als je op dezelfde manier blijft reageren, krijg je ook hetzelfde resultaat.

Maar ik vond het knap vervelend dat ik ook als volwassene zo sociaal onhandig bleef. Het moest toch anders kunnen, vond ik!

En dat kan!! Gelukkig ontdekte ik op een gegeven moment wat WEL werkt! En ik leerde dat mijn ‘klacht’ een naam had: Sociale faalangst.

Ik ging er heel veel over leren, en ben VEEL zekerder van mijzelf. Ik heb veel meer vrede met ‘foutjes’, durf veel meer te zeggen wat ik te zeggen heb, ik neem video’s op voor mijn bedrijf, houd presentaties met gemak en ben overall veel gelukkiger! Ik heb er zelfs mijn coachingpraktijk aan gewijd.

Nu kan ik jou ermee helpen. In mijn gratis webinar “Zekerder van jezelf” geef ik veel informatie en heb ik een aantal essentiële stappen op een rijtje gezet, hoe je stukje bij beetje steeds zekerder van jezelf wordt. Het gaat namelijk om de manier waarop je kijkt en daar is wat aan te doen. En dat wil ik graag met je delen.

Het webinar zal zijn op:
dinsdag 16 februari 2021 om 19.30 uur, via Zoom.
Wil je het bekijken? Geef je op via een mailtje (je komt niet op een emaillijst) naar info@bastcoaching.nl.

Groet, Barbara

Oh ja, misschien wil je dit delen met mensen van wie je denkt dat die er ook interesse in zouden kunnen hebben?